Web Analytics Made Easy - Statcounter

کنفرانس بین المللی مهاجرت وین صبح سه‌شنبه با سخنرانی وزیر کشور اتریش افتتاح شد و در ادامه با سخنرانی عباس باقرپور، سفیر ایران در وین در نخستین و مهم‌ترین پنل نشست آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، سفیر ایران در وین در سخنرانی خود گفت: هیچ کس تردید نمی کند که وضعیت جاری در افغانستان در درجه اول نتیجه مستقیم مداخله نظامی ایالات متحده و دیگر نیروهای خارجی در افغانستان و خروج غیر مسئولانه آنها بعد از بیست سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کمک های سازمان های بین المللی تنها هفت درصد هزینه‌های جمهوری اسلامی ایران برای میزبانی از مهاجران را پوشش داده و مابقی را ایران پرداخت کرده است. هم اکنون سیل مهاجران افغان در حال ورود به ایران هستند ولی به دلائل مشخص این هجوم در اروپا خبری نمی شود. هم چنین ناامید کننده است که برخی کشورهای اروپایی به طور علنی اعلام می کنند از پذیرش پناهندگان افغان امتناع می کنند.

باقرپور گفت پناهندگان افغان از امکانات درمانی و آموزشی ایران در شرایطی استفاده می کنند که جمهوری اسلامی ایران به میلیاردها یورو پول مسدودشده در نتیجه تحریم های غیرقانونی و غیر انسانی آمریکا دسترسی ندارد. ما حتی نتوانستیم با استفاده از پول خود واکسن کرونا برای مهاجران تهیه کنیم.

این دیپلمات افزود: علاوه بر کمک های مالی، ما از ابزارها و تجهیزات مراقبت های بهداشتی پیشرفته برای بیمارستان های مرزی خود و هرگونه ابزار لجستیکی دیگری که برای زندگی روزمره پناهندگان از جمله تحصیل و ایجاد شغل بیشتر ضروری است، استقبال می کنیم. ارائه تجهیزات لازم و پیشرفته برای ردیابی مرزها و جلوگیری از سوء استفاده قاچاقچیان مواد مخدر از پناهندگان نیز بسیار مهم است. نیازی به ذکر نیست که مبارزه ایران با قاچاقچیان مواد مخدر، برای حفاظت از اروپایی ها برای کشور ما بسیار پرهزینه بوده است.

او در پاسخ به سوال یکی از حضار اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی گفتگو با اتحادیه اروپا در زمینه مهاجرت از افغانستان را دارد ولی لازم است این گفتگو بر مبنای تفاهم درباره اصول مشترک و بازنگری این اتحادیه در اصول سیاسی خود با هدف کمک موثر به پناهندگان باشد.

ششمین کنفرانس بین المللی مهاجرت وین به همت سازمان بین المللی توسعه سیاست های مهاجرتی طی روزهای ۲۷ تا ۲۸ مهر در وین برگزار می‌شود.

در نشست امسال که به دلیل محدودیت های کرونایی به صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌شود، دستور کار اصلی کنفرانس موضوع تحولات افغانستان است. وزرای مهاجرت و پناهنگی یونان، خارجه مجارستان، امنیت بوسنی هرزگوین نیز حضور داشتتد. دکتر عبدالله عبدالله به صورت مجازی و معاون وزیر خارجه تاجیکستان و سفیر ترکیه نیز در این پنل به صورت حضوری صحبت کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مهاجرت بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۹۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان

سفیر چین در افغانستان روابط دیپلماتیک و همکاری‌ اقتصادی پکن و کابل را مثبت ارزیابی کرد.

ژائو شینگ در دیدار با ملا یعقوب مجاهد وزیر دفاع سرپرست طالبان گفت: پکن با سیاست مداخله نکردن [در امور داخلی]، به روابط تاریخی خود با افغانستان ادامه می‌دهد.

وی افزود: افغانستان و چین اشتراکات واضحی دارند و ما ضمن تقویت و حفظ روابط دو کشور، از سرمایه گذاری ها و پروژه‌های اقتصادی پکن در افغانستان حمایت می‌کنیم.

ژائو شینگ تاکید کرد پکن در زمینه‌های تجارتی، اقتصادی و سایر بخش‌ها با کابل همکاری می‌کند.

سفیر چین در این دیدار تحکیم امنیت سراسری در افغانستان را فرصت خوبی برای همکاری تجاری و اقتصادی ارزیابی کرده است.

این در حالی است که پیش از این مقامات کشور چین در تکمیل و آغاز پروژه‌های مختلف در افغانستان ابراز همکاری کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • رایزنی طالبان با ترکیه در کابل
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»
  • کمک بشردوستانه چین به هلال‌احمر افغانستان
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا در سازمان ملل را لغو کرد
  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • چین: روابط با افغانستان را گسترش می‌دهیم
  • رونمایی از نشان خاص تیم پناهندگان در المپیک ۲۰۲۴ + عکس
  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان