Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@20:49:15 GMT

مهاجرت به اتریش

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۴۲۰۹۱

مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش روش‌ های مختلفی دارد. مهاجرت تحصیلی به اتریش، مهاجرت از طریق کار و سرمایه گذاری در اتریش از مهمترین روشهای مهاجرت به اتریش هستند. ایرانیان زیادی در اتریش زندگی می‌کنند و برای مهاجرت به کشور اتریش رفته اند. کشور اتریش کشوری آرام و زیبا است. شهر وین پایتخت اتریش برای ۱۰ سال متوالی بهترین شهر برای زندگی معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زندگی در اتریش برای ایرانیان بسیار جذاب، آرام و دوست داشتنی است. با ما در ادامه همراه باشید تا سه روش مهم مهاجرت به اتریش را بررسی نماییم.

مهاجرت به اتریش از طریق کار

کشور اتریش از جمله کشورهایی است که به دلیل وجود کارخانه های بزرگ و معتبر دنیا همیشه نیاز به نیروی کار متخصص دارد. رشته هایی که بیشتر در این کشور مورد نیاز است رشته های مهندسی مکانیک، الکترونیک، آی تی و در کل رشته‌های مهندسی است. کار در اتریش به دو طریق است ویزای جاب سیکر و ویزای جاب آفر. ویزای جاب آفر

برای دریافت ویزای جاب آفر یا پیشنهاد کار شخص باید از کشور خودش به صورت آنلاین از طریق سایت های معتبر کاریابی در کشور اتریش به جستجوی کار بپردازد. در صورت پیدا کردن کار شخص می تواند با نامه پیشنهاد کاری که از کارفرما دریافت می کند برای ویزا اقدام نماید. در این روش شخص می تواند به طور همزمان برای ویزای خود و خانواده‌اش اقدام کند.

ویزای جاب سیکر

 سیستم ویزای جاب سیکر و جستجوی کار به این صورت است که شخص درخواست ویزای جستجوی کار می‌دهد با دریافت این ویزا شخص به کشور اتریش می‌رود و به مدت ۶ ماه به جستجوی کار می‌پردازد. در صورت یافتن کار و کارفرما می تواند درخواست اقامت کاری نماید و پس از دریافت کارت اقامت می تواند خانواده خود را نیز به اتریش بیاورد.

مهاجرت تحصیلی به اتریش

تحصیل در اتریش به زبان آلمانی تقریباً رایگان است. به همین دلیل متقاضی برای مهاجرت تحصیلی به اتریش زیاد است. تحصیل در اتریش برای افراد خارجی از مقطع مدارس تا دکترا امکان پذیر است. تحصیل در دانشگاههای خصوصی اتریش نیز به زبان انگلیسی امکان دارد اما تحصیل در این دانشگاه ها هزینه دارد و رایگان نیست.

سرمایه گذاری در اتریش

روش های سرمایه گذاری جزو روشهای آسان برای مهاجرت است. سرمایه‌گذاری در اتریش به دو روش سرمایه گذاری و سرمایه داری امکان پذیر است.

 در روش سرمایه گذاری شخص باید ثبت شرکت انجام دهد، اما در روش سرمایه داری شخص باید ثابت کند که می تواند هزینه زندگی اش در اتریش را از طریق درآمدش در کشور خودش تامین نماید. برای مطالعه جزئیات بیشتر در این مورد می توانید اینجا کلیک کنید.

مهاجرت به دانمارک

کشور دانمارک از کشورهای حوزه اسکاندیناوی و جزو کشورهای درجه یک اروپایی به حساب می‌آید. دانمارک به دلیل برخورداری از رفاه اجتماعی بالا و حقوق اجتماعی برابر به شادترین کشور دنیا معروف است. مهاجرت به دانمارک برای ایرانیان از روش کار و تحصیل امکانپذیر است. مهاجرت به دانمارک برای پزشکان نیز میسر است و کشور دانمارک با کمبود کادر درمان مواجه است. بنابراین امکان اقدام برای پزشکان نیز وجود دارد. تحصیل در دانمارک رایگان نیست و هزینه دارد. اما افرادی که از دانشگاه های دانمارک فارغ التحصیل می شوند احتمال استخدام و کاریابی آنها بسیار بالاست. برخی از دانشگاه‌ های دانمارک نیز در صورتی که دانشجو معدل و عملکرد خوبی داشته باشد، استخدام پس از تحصیل او را گارانتی می کنند.

مهاجرت به دانمارک برای پزشکان نیز به این صورت است که پزشکان و پرستاران باید یک دوره کوتاه مدت معادل سازی مدرک را در کشور دانمارک بگذرانند و پس از آن می‌توانند در بیمارستانهای دانمارک مشغول به کار شوند. البته لازمه آن داشتن مدرک زبان دانمارکی است.

مهاجرت به آلمان

کشور آلمان یکی از کشورهای صنعتی است که همیشه مخصوصاً در بین ایرانیان طرفداران زیادی را برای مهاجرت دارد. مهاجرت به آلمان از طرق مختلف امکان پذیر است که مهمترین روشهای مهاجرت به آلمان برای ایرانیان کار و تحصیل است. تحصیل در آلمان نیز مثل اتریش تقریبا رایگان است. برای تحصیل رایگان در آلمان باید حتماً مدرک زبان آلمانی داشته باشید. افرادی که در آلمان تحصیل می ‌کنند  می ‌توانند پس از تحصیل خود ۶ ماه اقامت خود را تمدید نموده و به جستجوی کار بپردازند و در صورت یافتن کار می توانند اقامت تحصیلی را به کاری تبدیل کنند.

مهاجرت به آلمان از طریق کار

سیستم کار در آلمان مثل اتریش به دو صورت ویزای جاب آفر و ویزای جاب سیکر است.

ویزای جاب آفر

در این نوع ویزا در صورتی که شما از یک کارفرمای آلمانی نامه دعوت به کار داشته باشید می توانید با نامه برای خود و خانواده تان درخواست ویزای کاری نموده و به همراه خانواده به آلمان بروید.

ویزای جاب سیکر

ویزای جاب سیکر  به این صورت است که با دریافت ویزای جاب سیکر شما اجازه دارید به مدت  6 ماه به  کشور آلمان رفته و به جستجوی کار بپردازید و در صورت یافتن کارفرما و عقد قرارداد کاری می توانید اقامت کاری در یافت و برای الحاق خانواده نیز اقدام نمایید.

 

راه های ارتباط با مؤسسه حقوقی ملک پور

وبسایت مؤسسه:

https://miemohajerat.com/

 

 

شماره های تماس با مؤسسه:

شماره تماس دفتر تهران: 49076-021

021-49196000

شماره دفتر مرکزی وین: 0043720211731

 

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مهاجرت به اتریش مهاجرت به دانمارک مهاجرت به آلمان مهاجرت به اتریش جستجوی کار سرمایه گذاری برای مهاجرت کشور اتریش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۲۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، حجت الاسلام و المسلمین فاضل گفت: در ۲۸ استان کشور بیش از ۵۰۰ مدرسه علمیه ویزه طلاب خواهر وجود دارد که همه بدنیال فراگیری علوم حوزوی و نشر مبانی دینی و مکتب تشییع هستند.

او گفت: طلاب خواهر در ۱۸ رشته تخصصی در سطح سه ودر پنج رشته تخصصی در سطح ۴ به فراگیری علوم حوزوی مشغول هستند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشورگفت: هم اکنون بیش از ۵۰ هزار خواهر طلبه در مدارس علمیه کشور در حال تحصیل هستند و همین میزان نیز طی سال‌های گذشته فارغ اتحصل شدند.

حجت الاسلام و المسلمین مجتبی فاضل، در سفر یک روزه به شهرستان نکا، دربازدید از مدرسه علمیه خواهران ریحانه الرسول نکا ضمن بررسی وضعیت تحصیلی و نیازمندی‌های طلاب خواهر و فراهم نمودن زمینه جذب طلاب علاقه‌مند به تحصیل، بر اهتمام نسبت به حمایت و پیگیری اجراء برنامه های مدارس خواهران تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا