Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@01:47:43 GMT

بررسی شرایط مهاجرت به کشورهای پرطرفدار ایرانیان

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۵۳۵۳

بررسی شرایط مهاجرت به کشورهای پرطرفدار ایرانیان

اقامت و پاسپورت اروپا امروزه طرفداران بیشتری دارد. آن روزگاری که آمریکا مطلوب بهترین مقصد مهاجرتی برای بسیاری بود، اکنون سپری شده است.

به گزارش واحد بازرگانی خبرگزاری آنا، اقامت و پاسپورت اروپا امروزه طرفداران بیشتری دارد. آن روزگاری که آمریکا مطلوب بهترین مقصد مهاجرتی برای بسیاری بود، اکنون سپری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقامت اروپا امروز اقامت تقریبا کشور زیبا و طراز اول شده است.اتحادیه اروپا و معاهده شنگن ( European union and Schengen convention ) توانسته امکان تردد بین کشور های عضو و معاملات آسان را فراهم نماید.

 

مهاجرت به ترکیه

ترکیه با ایران نه تنها قرابت جغرافیایی ، بلکه قرابت فرهنگی و حتی مذهبی هم دارد. شاید بسیاری از ما ایرانیان به این دلیل ایده مهاجرت به ترکیه را در سر می پرورانیم که بسیار به ایران نزدیک است و امکان رفت و آمد راحت تر از دیگر کشورهاست. البته این ساده ترین سطحی است که برای مهاجرت به یک کشور باید در نظر داشت. ( شما باید دیدتان را عمیق تر کنید، ثبات اقتصادی ، میزان رفاه و عوامل دیگری را برای انتخاب بهترین مسیر مهاجرت خود در نظر بگیرید ). به طور کلی باید گفت که شرایط اقتصادی کشور ترکیه در بازه کنونی بسیار مناسب نیست و میزان رفاه در آن مطلوب ساختن یک آینده ایده آل نمی باشد. اما مهاجرت و اخذ اقامت ترکیه می توان سکوی پرتابی باشد برای مهاجرت به کشورهای top جهان ( نظیر کشورهای اروپایی ، کانادا و آمریکا یا استرالیا ). مطابق آمار بانک جهانی نرخ بیکاری در ترکیه بالاست و بیش از 13 ٪ است. طبیعتا هرچه نرخ بیکاری در یک کشور بالاتر باشد، پیدا کردن کار سخت تر و دستمزدها پایین تر خواهد بود. بهمین خاطر « مهاجرت کاری به ترکیه » گزینه مطلوبی نیست و چنگی به دل نمی زند. دانشگاهها و مراکز علمی آموزشی این کشور نیز در سطح بالای جهانی نیستند، لذا گزینه های بهتری نسبت به ترکیه برای « مهاجرت تحصیلی » وجود دارد. در بین روشهای « مهاجرت از طریق سرمایه گذاری »‌ ، خرید ملک بهترین روش برای اخذ اقامت و حتی پاسپورت ترکیه می باشد. شما می توانید با خرید املاک و مستغلاتی به ارزش 250 هزار دلار آمریکا پس از سه سال به پاسپورت ترکیه دست یابید. داشتن پاسپورت ترکیه شاید نتواند آزادی سفر قابل ملاحظه ای برای شما به ارمغان نیاورد اما بسیاری از محدودیت های بین المللی ای که ما ایرانیها داریم با داشتن پاسپورت یک کشور دیگر مانند ترکیه از بین می رود.

 

 

شرایط تحصیل در کانادا

همانطور که گفته شد کانادا در سده بیستم مهاجرپذیر ترین کشور جهان شناخته شده است و قسمت بزرگی از جمعیت کنونی این کشور را مهاجرین تشکیل داده اند. روشهای متنوعی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که شامل « مهاجرت کاری ، تحصیلی ، سرمایه گذاری ، ازدواج ، تولد و پناهندگی »‌ می باشد. ( توجه نمایید که مهاجرت از طریق پناهندگی به هیچ عنوان توصیه نمی شود !!! ) . دولت کانادا برای مدیریت خیل عظیم مهاجران از سرتاسر جهان به این کشور سیستم هایی تدارک دیده است که مبتنی بر امتیازبندی است. (‌ Point Base System ). متقاضیان مهاجرت به کانادا باید از این سیستم امتیازبندی با بدست آوردن امتیازات خاص عبور کنند تا اجازه ورود و اخذ اقامت کانادا را کسب نمایند. در این بین برای مهاجرت از طریق تحصیل ، دولت کانادا هیچ سیستم امتیازبندی وضع نکرده است و علاقمندان به مهاجرت تحصیلی به کانادا با طیب خاطر بیشتری نسبت به علاقمندان به روشهای دیگر مهاجرتی می توانند به این کشور ورود نمایند. شرایط تحصیل در کانادا نیز برای ما ایرانیان بسیار مساعد است. دانشگاهها و مراکز علمی این کشور در رده بهترین و معتبرترین دانشگاههای جهان قرار دارند. نظام آموزش این کشور هرچند که رایگان نیست اما پیشرفته و منطبق با بهترین متدهای آموزشی روز است. اگر شما از یکی از دانشگاهها و کالج های کانادا فارغ التحصیل شوید، در هرکجای جهان قادر به پیدا کردن کار هستید؛ زیرا مدارک تحصیلی که توسط این کشور صادر می شود؛ حتی در بهترین کشورهای جهان اعتبار دارد. گفتنی است که تحصیل در مدارس کانادا نیز برای دانش آموزان و افراد زیر 18 سال ایرانی امکان پذیر است و مسبب ساختن آینده ای روشن است. خاطر نشان می گردد که تحصیل در کانادا رایگان نیست و مشمول هزینه است و شما برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا باید تمکن مالی نشان دهید. میزان تمکن مالی که برای تحصیل در کانادا باید به سفارت این کشور نشان دهید، برابر است با « هزینه یک سال تحصیل یا شهریه » + « هزینه یک سال زندگی دانشجویی یا دانش آموزی » . در ادامه لیست بهترین دانشگاههای کانادا را مشاهده می فرمایید :

 

بهترین دانشگاههای کانادا در سال 2020

رنک داخلی

رنک جهانی

نام دانشگاه

1

=29

University of Toronto

2

=35

McGill University

3

51

University of British Columbia

4

113

University of Alberta

5

137

Université de Montréal

6

=140

McMaster University

7

=173

University of Waterloo

8

211

Western University

9

233

University of Calgary

10

=239

Queens University

 

 

 

شرایط تحصیل در اتریش

اتریش نیز یکی از کشورهایی است که به دلایل متعدد می تواند یکی از بهترین انتخاب هایی باشد که برای مهاجرت بر می گزینید. نرخ بیکاری اندک ، اقتصاد پویا ، برخوداری از بسترهای پیشرفت ، محیطی امن ، مردمی آرام ، طبیعتی کم نظیر ، صنعتی رو به ترقی و ... تنها برخی از مزایای مهاجرت به اتریش است. در میان انواع روشهای مهاجرت ، آسان ترین راه برای ورود به اتریش « مهاجرت تحصیلی »‌ است. از جمله کم هزینه ترین روشهای مهاجرت به این کشور نیز مهاجرت از طریق کار است که با اخذ ویزای جستجوی کار یا جاب سیکر برای ایرانیان مهیاست. سرمایه گذاری در اتریش نیز بدون اغراق از جمله بهترین روشهای مهاجرت به این کشور است که انواع خاص خود را دارد. شرایط تحصیل در اتریش برای دانشجویانی که قصد دارند یک تحصیل رایگان در خارج از کشور داشته باشند، فوق العاده است. زیرا نظام آموزشی این کشور حتی برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا رایگان است. در رنکینگ بین المللی معتبرترین دانشگاههای جهان نیز نام مراکز علمی آموزشی این کشور به چشم می خورد. مهمترین نکته در باب تحصیل در اتریش این است که اگر می خواهید در این کشور به رایگان تحصیل کنید، می بایست در کورس هایی که به زبان آلمانی ارائه می گردد ثبت نام کنید و الزام به ارائه مدرک زبان در حد B2 می باشد. خاطر نشان می گردد که این شهریه ها و هزینه ها تحصیل در اتریش است که رایگان یا بسیار ناچیز است اما شما باید هزینه های زندگی دانشجویی ( نظیر خوابگاه ، خورد و خوراک ، پوشاک ، بیمه و ... ) را در نظر داشته باشید. امکان اخذ بورسیه نیز برای waive کردن بسیاری از هزینه ها وجود دارد. همچنین مطابق قانون دانشجویان در اتریش حق کار دانشجویی و تأمین بخشی از هزینه های زندگی خود از این طریق را نیز دارا هستند.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: تبلیغات مهاجرت رپرتاژ تحصیل در کانادا مهاجرت از طریق شرایط تحصیل تحصیل در اتریش برای مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۵۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096101 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • رژیم صهیونیستی در حال بررسی اعمال تحریم علیه ترکیه
  • نیویورک‌تایمز: نتانیاهو در حال بررسی اداره غزه توسط ائتلاف عربی-اسرائیلی است
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند