Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-05@00:22:28 GMT

مزیت‌های تحصیل در اتریش

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۳۳۸۹۹

برای اخذ اقامت از کشورهای مختلف افراد باید در آن کشور مشغول به کار شوند و با پرداخت بیمه و مالیات اقامت دائم را کسب نمایند در نتیجه آن کشور باید نرخ بیکاری بسیار پایین داشته و دارای اقتصاد فوق العاده قوی باشد چه بسا که اگر فردی ناچار به ورود تحصیلی به آن کشور شود چه بهتر که آن کشور دارای سیستم نظام آموزشی رایگان باشد، در این میان میتوان نامی از کشور اتریش برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتریش با نام رسمی جمهوری اتریش یکی از کشورهای واقع در اروپایی مرکزی به پایتختی وین میباشد که دارای همسایگانی مانند آلمان، چک، مجارستان و سوئیس میباشد.

از نظر اقتصادی کشور اتریش چهاردهمین کشور ثروتمند جهان با سرانه تولید ناخالص هست که راه های زیادی برای مهاجرت به اتریش وجود دارد که به شرح زیر می باشد:

مهاجرت به اتریش از روش تحصیلی

مهاجرت به اتریش از روش کار همراه با داشتن کارفرمای اتریشی

مهاجرت به اتریش از روش کار به صورت جستجوی کار

مهاجرت به اتریش از روش تولد

مهاجرت به اتریش از روش ازدواج

مهاجرت به اتریش از روش پناهندگی( غیر قانونی و توصیه نمیشود)

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سال ها تجربه وکالت در زمینه حقوق بین الملل با شما قدم به قدم همراه میباشد تا از روش قانونی با کم ترین ریسک و هزینه بتوانید انواع راه های مهاجرت به کشورهای مختلف از جمله اروپا، کشورهای انگلیسی زبان مثل کانادا و یا کشورهای همسایه را بشناسید سپس اقدام نمایید.

تحصیل در اتریش

اتریش به دلیل وجود نظام تحصیلی رایگان متقاضیان زیادی را توانسته جذب نماید. در اتریش می توان به دو زبان آلمانی  و انگلیسی تحصیل نمود. از مزایای تحصیل در این کشور می توان به :

امکان تحصیل به دو زبان انگلیسی و آلمانی امکان تحصیل به صورت رایگان امکان دریافت مجوز کار در حین تحصیل امکان دریافت اقامت بعد از اتمام تحصیل و.. اشاره نمود.

برای ورود به این کشور جذاب از طریق تحصیل باید شرایط مورد نیاز را احراز نمائید. از جمله مدارکی که برای اخذ پذیرش در دانشگاه های اتریش مورد نیاز است شامل:

مدرک تحصیلی مقاطع قبل مدرک زبان مرتبط مدارک هویتی نامه اشتغال به تحصیل نامه تمکن مالی و... می باشد.

در اتریش در حین تحصیل اجاز کار را نیز وجود دارد و در مقطع لیسانس 10 ساعت، در مقطع فوق لیسانس 20 ساعت و در مقطع دکترا 30 ساعت در هفته اجازه کار دارید.

طول دوره تحصیل در اتریش در مقطع لیسانس 4 سال، مقطع فوق لیسانس 2 سال و مقطع دکترا 3 سال می باشد.

برای رشته هایی از جمله مکانیک، عمران، برق و به طور کلی رشته های فنی مهندسی شرایط کاری بهتری برای متقاضیان فراهم می شود.

 برای تحصیل در اتریش نکته حائز اهمیت ارائه نامه اشتغال به تحصیل می باشد و برای بسیاری از متقاضیان ارائه این نامه مشکل است در صورتی که برای کشورهای دیگری از جمله نروژ و فرانسه می توان بدون ارائه نامه اشتغال به تحصیل اقدام نمود.

تحصیل پزشکی در اتریش

برای تحصیل پزشکی در اتریش به عنوان یک دانشجوی خارجی نیازمند الزاماتی هستید که خدمت شما عرض میکنیم.

اتریش از جمله کشورهای اروپایی میباشد که هنوز تحصیل در دانشگاهای دولتی برای دانشجوهای خارجی رایگان میباشد.

 تحصیل رایگان در این کشور برای دانشجوهای خارجی  یک موقعیتی هست که خیلی از افراد دوست دارند ازآن استفاده نمایند.

معمولا شرایط پذیرش  در دانشگاههای کشور اتریش و کشورهایی مثل المان و نروژ با سایر کشورهای اروپایی تفاوت دارد

برای تحصیل به صورت رایگان در دانشگاه های دولتی اتریش نیازمندیهای خاصی نیاز است که البته تحصیل در رشته پزشکی موارد خاص تری هم نیاز است

شما برای پذیرش در‌ دانشگاهای رایگان و تحصیل در رشته پزشکی‌باید:

دارای سطح C1 آلمانی باشید

امتحان ورودی را بگذرانید که شامل دروس زیست شناسی ، شیمی ، فیزیک ، ریاضی ، زبان آلمانی و آزمون ضریب هوشی خواهد بود.

و اما شرط سوم واصلی شرط داشتن پذیرش نامه از دانشگاه دولتی در رشته پزشکی در کشور خود خواهد بود، اگر سطح زبان شما در سطح آلمانی C1 نباشد می توانید در دانشگاه و کالج یک برنامه دو ساله با هزینه 7،700 یورو برای هر سال به مدت 2 سال تحصیل نمائید

 که در سال اول ، شما برای رسیدن به سطح B2 در دانشگاه وین ثبت نام می کنید و در سال دوم شما برای رسیدن به سطح C1 دوره 9 ماهه را ادامه می دهید که شرایط شرکت در آزمون ورودی  را بدست بیارید

 تاریخ امتحان ورودی پزشکی در ابتدای جولای هر سال است، شما برای تحصیل تو این رشته به عنوان دانشجوی خارجی تنها 800 یورو سالیانه پرداخت خواهید کرد و هزینه های زندگی ماهیانه بین 600 تا 800 یورو خواهد بود.

کار در اتریش

اگر شما از شرایط مطلوب کیفیت بالای زندگی در کشور اتریش شنیده اید و به جهت نرخ بیکاری کم و نیاز به نیروی کار مشتاق به مهاجرت از طریق حرفه و شغل به این کشور شده اید ما هم قصد داریم برای رسیدن به هدف دلخواه افراد در این مقاله آن ها را راهنمایی نماییم.

دلایل و انگیزه های متفاوتی برای مهاجرت هر شخصی وجود دارد که شاید بسیاری از متقاضیان مهاجرت به دنبال ایجاد شرایط بهتری چه از جهت مالی و چه مقوله های دیگر در زندگی فعلی باشند،   پس طبیعتا داشتن درامد خوب در آن کشور که پاسخگوی مخارج زندگی باشد اولین دغدغه مهاجر افراد خواهد بود.

در حال حاضر شرایط مهاجرت برای کار در اتریش با توجه به نیاز و تقاضای این کشور از سوی اداره کار و اداره مهاجرت مشخص می شود، خبر خوب این که برخی مشاغل که در لیست مشاغل مورد نیاز این کشور هستند شانس بالاتری برای موفقیت خواهند داشت.

در یک برنامه ریزی کاملا واضح اداره مهاجرت اتریش جهت اخذ ویزای کاری این کشور از سوی اتباع خارجی، افراد را در سه گروه تقسیم بندی کرده است:

که هر سه گروه برای واجد شرایط شدن، افراد نیازمند اخذ امتیاز هستند.

در یک کدام از این گروه بندی ها افراد با هر حرفه ای فارغ از داشتن سن مناسب، مدرک تحصیلی یا اموزشی در ارتباط با حرفه کاری، دانایی زبان المانی و سابقه کار نیاز به داشتن یک پیشنهاد کاری نیز از سوی کارفرمای اتریشی نیز هستند که با رعایت اصول و قوانین اداری کار برای افراد ارسال شود که امری ناشدی است، در گروه دیگر نیز همین مسیر طی خواهد شد با این خبر خوب که نزدیک به ۴۵ حرفه و شغل در مهارت های کمبودی کشور اتریش وجود دارند که فرد با اخذ ۵۵ امتیاز واجد شرایط دریافت این ویزا می شود که طی نمودن این مسیر به مراتب به خاطر کمبود این مهارت های دیگر نیز به رقابت با نیروی کار اتریشی یا اروپایی ندارد.

اما در بهترین حالت فارغ التحصیلان در ۸ گروه شغلی درخواستی می توانند بدون داشتن پیشنهاد کار و عدم نیاز به رقابت با نیروی کار اتریشی و اروپایی با اخذ ۷۰ امتیاز موفق به اخذ ویزای جستجوی کار اتریش شوند که این رشته ها عبارتند از:

مهندسی برق قدرت مهندسین کامپیوتر نرم افزار مهندسی مکانیک مهندسی الکترونیک و مخابرات مهندسی در حرفه های خاص مدیریت بازرگانی اقتصاد فیزیک هزینه زندگی در اتریش

هزینه زندگی یکی از مسائلی میباشد که این روزها ذهن بسیاری از افراد را به خود درگیر کرده است مخصوصا برای اتباع ایرانی! زیرا در کشور ایران نوسانات نرخ ارزی بسیار زیاد میباشد و افراد هر لحظه باید هزینه های زندگی کشور مدنظرشان مانند هزینه زندگی در اتریش را بررسی نمایند در جداول زیر ما به توضیح هزینه احتیاجات اولیه مانند اقلام خوراکی، هزینه مسکن و حمل و نقل میپردازیم.

اقلام

یک وعده غذا در رستوران معمولی ـــ 12.00 یورو

کوکا/ پپسی ـــ 2.72 یورو

آب ـــ 0.62 یورو

شیرـــ 4.01 یورو

یک قرص نان   ـــ 1.61 یورو

1 کیلوگرم برنج ـــ  0.80 یورو

تخم مرغ 12 عدد ـــ 2.76 یورو

1 کیلوگرم پنیر محلی ـــ 4.84 یورو

1 کیلو گرم سینه مرغ ـــ 4.77 یورو

1 کیلو گرم گوشت گاو ـــ 7.65 یورو

1 کیلو گرم سیب زمینی ـــ 0.60 یورو

حمل و نقل

بلیط یک طرفه (حمل و نقل محلی) ـــ 2.40 یورو

عبور و مرور ماهیانه ـــ 47.00یورو

تاکسی با تعرفه معمولی4.00 ـــ یورو

بنزین لیتری ـــ 4.69 یورو

اجاره مسکن

آپارتمان 1 خوابه در مرکز شهر ـــ 720.52 یورو

آپارتمان 1 خوابه خاج از مرکز شهر ـــ 575.39 یورو

آپارتمان 3 خوابه در مرکز شهر ـــ 1,330.86 یورو

آپارتمان 3 خوابه خارج از مرکز شهر ـــ 1,027.81 یورو

در این مقاله سعی بر این شد تا در مورد مسائل مهم مهاجرت به کشور اتریش و راه های پرمخاطبی مانند ویزای تحصیلی و ویزای کاری اتریش به شما عزیزان توضیح داده شود تا با اطلاعات به روز شده به راحتی بتوانید قدم در راه مهاجرت بگذارید.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتریش حقوق حمل و نقل یورو اجاره مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۳۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،گرفتن ویزای دانشجویی اروپا دروازه‌ای به سوی یک سفر تحول آفرین است که مملو از فرصت‌های آموزشی، شغلی و فرهنگی است. شما با داشتن ویزای تحصیلی می‌توانید در مهد علم و دانش غوطه ور شوید و از بهترین دانشگاه‌های اروپا مدرک معتبر بگیرید. شما با تحصیل در کشورهای اروپایی نه تنها در یک سیستم آموزشی قوی تحصیل می‌کنید، بله تجربه فوق العاده‌ای از زندگی در قاره سبز به دست خواهید آورد؛ اما گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟ در این بررسی به این سوال پاسخ کاملی می‌دهیم.

مراحل گرفتن ویزای دانشجویی اروپا

اخذ ویزای دانشجویی اروپا شامل چند مرحله مختلف است که شاید بسته به کشور و دانشگاه مورد نظر متفاوت باشد؛ اما در اکثر موارد مراحل دریافت ویزای تحصیلی اروپا برای کشورهای گوناگون مشابه است. ابتدا باید از دانشگاه مورد نظر خود در کشور مقصد پذیرش بگیرید و سپس برای ویزا اقدامات لازم را انجام دهید. در ادامه به مراحل گرفتن ویزای دانشجویی اروپا با جزئیات بیشتر اشاره می‌کنیم:

1- از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرید

شما نمی‌توانید برای ویزای دانشجویی درخواست دهید تا زمانی که از دانشگاهی در اروپا نامه پذیرش نگرفته‌اید. برای اخذ پذیرش باید ابتدا کشور مقصد خود را انتخاب کنید. سپس دانشگاه‌های آن کشور را از نظر اعتبار، امکانات آموزشی، رشته‌های تحصیلی و مقدار شهریه بررسی کنید. شرایط و مدارک مورد نیاز برای پذیرش را در وبسایت رسمی دانشگاه مطالعه کنید. شرایط اصلی برای پذیرش شامل ارائه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریزنمرات، گواهی مهارت زبان و تمکن مالی هستند.

مدارک ضروری نیز شامل توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه تحصیلی، پاسپورت معتبر، عکس به اندازه پاسپورتی و سایر موارد خواهند بود. برای مثال، تحصیل در فرانسه و گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های این کشور به مدرک مهارت زبان فرانسوی از طریق آزمون TEF یا TCF دارد. بعد از این که شرایط لازم را داشتید و مدارک لازم را ارسال کردید، باید منتظر نامه پذیرش باشید. اگر دانشگاه به درخواست شما جواب پاسخ مثبت داد، حالا باید برای ویزای دانشجویی اروپا اقدام کنید.

2- نوع ویزای دانشجویی را مشخص کنید

نوع ویزای مورد نیاز شما به ملیت و طول دوره تحصلیتان بستگی دارد. دانشجویان اتحادیه اروپا برای تحصیل در یکی دیگر از کشورهای عضو شینگن نیازی به ویزا ندارند، اما دانشجویان غیر اتحادیه اروپا که قصد دارند کمتر از 90 روز تحصیل کنند، معمولاً باید برای ویزای دانشجویی شینگن کوتاه مدت درخواست دهند. برای دوره‌های بیش از 90 روز نیاز به ویزای دانشجویی طولانی مدت است. برخی از کشورها نیز برای دوره‌های زبان یا برنامه‌های تحقیقاتی ویزاهای خاصی دارند و برخی از ملیت‌ها ممکن است از ویزا برای برخی از کشورهای اتحادیه اروپا معاف باشند.

اتحادیه اروپا از کشورهای مختلف زیادی تشکیل شده است و هر کشور فرآیند درخواست ویزا و شرایط لازم را برای ویزای تحصیلی بلندمدت خود ارائه می‌دهد، بنابراین گام بعدی تحقیق در مورد شرایط خاص ویزا برای کشوری است که در آن تحصیل خواهید کرد. دانشگاه انتخابی خود یا سفارت کشوری که قصد تحصیل دارید را بررسی کنید. مهم است که تحقیقات خود را زودتر انجام دهید تا مطمئن شوید که زمان کافی را برای آماده کردن درخواست خود دارید.

3- مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید

مدارکی که باید برای درخواست ویزای دانشجویی خود ارائه دهید، بسته به کشوری که برای آن درخواست می‌دهید متفاوت است. با این حال، اکثر کشورها به مدارک زیر نیاز دارند:

پاسپورت معتبر مدارک تحصیلی مدارک شناسایی نام پذیرش دانشگاه گواهی تمکن مالی بیمه تحصیل در خارج از کشور گواهی سابقه کیفری گواهی پزشکی رسید پرداخت هزینه‌های ویزا

همچنین ممکن است لازم باشد مدارک دیگری مانند مدرک مهارت زبان را نشان دهید. برای دریافت ویزای دانشجویی باید مدرکی ارائه دهید که نشان دهد از حمایت مالی کافی برای پوشش هزینه‌های زندگی و شهریه خود در حین تحصیل در اروپا برخوردار هستید. مقدار مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی در هر کشور متفاوت از دیگری است که اغلب به تاییده بانکی برای موجودی کافی حساب یا گردش حساب در 6 ماه گذشته نیاز دارد. در ادامه به مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی در چند کشور اروپایی اشاره می‌کنیم:

آلمان: 11208 یورو در سال ایرلند: 7 هزار یورو در سال اسپانیا: 7200 یورو در سال سوئد: 9450 کرون در ماه (حدود 845 یورو در ماه)

4- درخواست ویزای خود را ارسال کنید

روند درخواست ویزای دانشجویی می‌تواند بسیار طولانی باشد، بنابراین مهم است که حداقل 6 ماه قبل از شروع دوره تحصیلی خود برای ویزا اقدام کنید. پس از جمع آوری تمام مدارک مورد نیاز می‌توانید روند درخواست ویزا را آغاز کنید که معمولاً شامل پر کردن فرم درخواست آنلاین و ارسال آن به همراه مدارک مورد نیاز به سفارت یا کنسولگری کشوری است که در آن قصد تحصیل دارید. همچنین ممکن است به مصاحبه با افسر سفارت نیاز باشد که باید برای این کار قرار ملاقات رزرو کنید. برای مثال، اگر قصد تحصیل در انگلستان را دارید باید از طریق دفتر شرکت vfs global اقدام کنید. این دفتر از سوی سفارت انگلیس برای پیگیری کارهای ویزا در تهران فعالیت می‌کند.

5- منتظر بمانید تا ویزای شما پردازش شود

پس از ارسال درخواست ویزای دانشجویی اروپا باید منتظر بمانید تا مدارک شما بررسی شوند. زمان پردازش بسته به کشور مقصد متفاوت است، اما شاید چند هفته تا چند ماه طول بکشد. پس از تایید ویزا، سفارت یا کنسولگری به شما اطلاع می‌دهد و می‌توانید ویزای خود را شخصاً در زمان مقرر دریافت کنید یا اینکه برای شما پست شود.

6- برای ثبت نام به مقامات محلی مراجعه کنید

تاریخ اعتبار ویزای دانشجویی شما از اولین زمان ورود و تا روزی است که باید کشور را ترک کنید. مطمئن شوید که خیلی زودتر از تاریخ ورود به کشور مقصد وارد نمی‌شوید، زیرا اجازه ورود نخواهید داشت. پس از ورود، معمولاً باید در دفاتر مقامات محلی جهت ثبت نام مراجعه کرده تا به صورت قانونی در کشور تحصیل و زندگی کنید. ثبت نام در مقامات محلی در چند کشور اروپایی مختلف به شرح زیر است:

آلمان: باید به اداره ثبت محل سکونت (Einwohnermeldeamt) بروید و برای اجازه اقامت در اداره ثبت نام خارجیان (Ausländerbehörde) ثبت نام کنید. ایرلند: برای دریافت اجازه اقامت باید در دفتر خدمات مهاجرت و تابعیت ایرلند (INIS) ثبت نام کنید. اسپانیا: برای دریافت کارت اجازه اقامت باید در ایستگاه پلیس محلی (Comisaría de Policía) ثبت نام کنید. سوئد: برای دریافت شماره هویت شخصی سوئدی و دریافت کارت اجازه اقامت باید در اداره مالیات سوئد ثبت نام کنید. برای گرفتن ویزای دانشجویی اروپا به کجا مراجعه کنیم؟

دریافت ویزای دانشجویی اروپا می‌تواند کار دشواری به نظر برسد، اما با پیروی از قوانین و انجام مو به مو مراحل این فرآیند آسان خواهد بود. به یاد داشته باشید که برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی زوداز موعد اقدام کنید، زیرا شروع ترم دانشگاه‌ها مهلت مشخص دارند. برای اینکه بتوانید مراحل گرفتن ویزای دانشجوی اروپا را طبق قوانین کشور مقصد و با راحتی بیشتر انجام دهید، توصیه می‌کنیم «موسسه مهاجرتی زنگنه» را انتخاب کنید. این موسسه به دلیل داشتن مشاوران خبره و پرونده‌های موفق می‌تواند‌ به شما در رسیدن به آرزوهایتان کمک شایانی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • کشت سیر مزیت بی‌نظیر استان همدان
  • تشکیل شورا نماد برجسته مردم سالاری است/ جان‌بخشی به نظام شورایی مزیت بزرگی برای کشور است
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • رانگنیک به این دلیل پیشنهاد بایرن را رد کرد