Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز،دولت دست‌راستی اتریش روز چهارشنبه، ۹ آبان‌ماه، اعلام کرد که رویکردی همچون ایالات متحده و مجارستان در پیش می‌گیرد و از پیمان سازمان ملل متحد در زمینه ساماندهی وضعیت مهاجرت خارج می‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، سباستیان کورتز، صدراعظم محافظه‌کار اتریش، روز چهارشنبه خبر داد که این کشور اسناد مربوط به این پیمان را امضا نخواهد کرد و نماینده‌ای نیز به مراسم امضای این پیمان که در ماه دسامبر در مراکش برگزار می‌شود نخواهد فرستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او «ترس از لطمه به حاکمیت ملی [اتریش] در تصمیمات مربوط به امور مهاجرتی، و احتمال محو شدن خط تمایز بین مهاجرت قانونی و غیرقانونی» را علت این تصمیم اعلام کرد.

 

سباستیان کورتز از دسامبر گذشته در ائتلاف با حزب آزادی که گرایش سیاسی آن ملی‌گرا و ضد مهاجرت است به عنوان صدراعظم آغاز به‌ کار کرد.

 

اتریش هم‌اینک ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را برعهده دارد و کورتز اعلام کرده که جلوگیری از مهاجرت‌های بی‌ضابطه، اولویت اول او است.

 

به گزارش رادیو فردا، در جریان بحران مهاجرتی سال ۲۰۱۵ که ورود بیش از یک میلیون مهاجر از مناطق فقیر و جنگ‌زده خاورمیانه و آفریقا را به اروپا در پی داشت، اتریش به اندازه حدود یک درصد جمعیت خود پناهجو پذیرفت.

 

نگرانی‌ها از این روند باعث انتخاب دولت محافظه‌کار کورتز در اتریش شد و او قول داده است که از چنین روندی جلوگیری کند.

 

تعهدنامه مهاجرت سازمان ملل متحد قرار است در ۱۹ و ۲۰ آذرماه (۱۰ و ۱۱ دسامبر) در کنفرانس سازمان ملل متحد که در مراکش برگزار می‌شود، بررسی و تصویب شود.

 

این تعهدنامه برای کشورهای امضاکننده الزام قانونی ایجاد نمی‌کند. پیمان مهاجرت سازمان ملل متحد در ماه ژوئیه امسال پس از یک سال و نیم بحث و مذاکره از سوی ۱۹۲ کشور جهان به تصویب رسید.

 

آمریکا تنها کشوری بود که از موافقت با این پیمان امتناع کرد. مجارستان چندی پس از آن خود را از تعهد در این باره کنار کشید.

 

به گزارش دویچه وله، هدف تعهدنامه سازمان ملل سازماندهی بهتر مهاجرت پناهجویان و حمایت از حقوق آنهاست. کشورهای عضو سازمان ملل با امضای این قرارداد مکلف می‌شوند که با تبعیض علیه مهاجران مبارزه و به ویژه برای حفظ امنیت کودکان و زنان مهاجر تلاش کنند. علاوه بر این مهاجران باید امکان استفاده از سیستم تامین اجتماعی در این کشورها را بیابند.

 

در این سند همچنین به حق حاکمیت کشورها و استقلال آنان درباره سیاست مهاجراتی خود تاکید شده و آمده است که این حق نباید با موازین این پیمان مخدوش شود.

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: آمریکا جام نیوز مهاجرت اتریش سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۵۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه روسیه: ناتو برای درگیری احتمالی با روسیه آماده می‌شود

وزارت خارجه روسیه رزمایش «مدافع ثابت‌قدم» ناتو را نشانگر آماده‌شدن این پیمان برای درگیری احتمالی با روسیه عنوان کرد.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپوتنیک، وزارت خارجه روسیه رزمایش «مدافع ثابت‌قدم» کشور‌های عضو پیمان آتلانتیک شمالی موسوم به ناتو را نشانگر آماده‌شدن این پیمان برای درگیری احتمالی با روسیه دانست.

علاوه بر این وزارت خارجه روسیه به اتهام‌زنی ناتو به روسیه مبنی بر انجام حمله‌های ترکیبی از سوی این کشور علیه این پیمان نیز واکنش نشان داد.

وزارت خارجه روسیه تاکید کرد که این اتهام‌زنی ناتو، فریب‌کاری است و برای برانگیختن هیجانات و احساسات ضدروسی انجام می‌گیرد.

گفتنی است ناتو رزمایش «مدافع ثابت‌قدم» را از ۲۴ فوریه آغاز کرده است. این رزمایش تا پایان ماه مه ادامه دارد و با مشارکت بیش از ۹۰ هزار نیرو از ۳۲ کشور عضو این ائتلاف نظامی تحت فرماندهی آمریکا انجام خواهد شد.

مرحله دوم این رزمایش با تمرکز بر جابه‌جایی نیرو‌ها در سراسر اروپا برگزار می‌شود. در جریان این رزمایش، متحدان ناتو قصد دارند تا مطابق ماده ۵ معاهده پیمان آتلانتیک شمالی، سناریوی جنگ علیه «دشمنی هم‌سطح» را پیاده کنند. براساس این ماده، حمله به یکی از اعضای ناتو، حمله به کل ائتلاف تلقی و مجوز اقدام و کمک مقتضی صادر می‌شود.

الکساندر گروشکو، معاون وزیر خارجه روسیه در ماه ژانویه گفت که وسعت رزمایش مدافع ثابت‌قدم ناتو در سال ۲۰۲۴ از بازگشت نهایی و برگشت‌ناپذیر این ائتلاف به نقشه‌های جنگ سرد جهت رویارویی با روسیه حکایت دارد و نشانه‌ای دیگر از جنگ ترکیبی غرب علیه روسیه است.

دیگر خبرها

  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • وزارت خارجه روسیه: ناتو برای درگیری احتمالی با روسیه آماده می‌شود
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان