Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@00:59:28 GMT

اتریش به پیمان مهاجرت جهانی ملحق نمی شود

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۲۳۱۷۳

اتریش به پیمان مهاجرت جهانی ملحق نمی شود

تهران - ایرنا - اتریش روز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور نیز همچون آمریکا و مجارستان از پیوستن به پیمان مهاجرت جهانی سازمان ملل متحد خودداری می کند.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، «سباستین کورتس» صدراعظم محافظه کار اتریش که در امور مهاجرتی سیاست های سختگیرانه ای دارد، در بیانیه ای اعلام کرد:«اتریش به پیمان مهاجرت جهانی ملحق نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به برخی از موارد این پیمان از جمله ادغام پناهجویی با مهاجرت کاری انتقاد داریم.»
به عقیده کورتس، مهاجرانی که از دریای مدیترانه نجات داده شده اند، نباید مستقیما به اروپا آورده شوند.
اتریش در جریان بحران مهاجرتی سال 2015 (94-1393) که در خلال آن بیش از یک میلیون نفر از جنگ و فقر درخاورمیانه و آفریقا به اروپا پناه بردند، معادل 1 درصد از جمعیت کشور خود، پناهجو پذیرفت.
نگرانی ها در این باره باعث شد تا در انتخابات پارلمانی سال گذشته محافظه کاران جناح کورتس به قدرت برسند. صدراعظم اتریش سیاست هایی را همچون محدود کردن مزایا برای مهاجران جدید اعمال کرده و می گوید جلوی موج دیگری از هجوم پناهجویان به این کشور را می گیرد.
رویترز در ادامه نوشت: پیمان مهاجرتی سازمان ملل متحد در نظر دارد تا مهاجرت را ایمن و سازمان یافته کند؛ این پیمان به معضلاتی چون محافظت از مهاجران، تطبیق دادن آنان با کشورهای جدید و برگرداندن آن ها به وطن شان رسیدگی می کند.
اتریش نماینده ای را برای مراسم امضای این پیمان در مغرب نمی فرستد و در مجمع عمومی سازمان ملل متحد که سال آینده در مورد رای گیری در این باره برگزار می شود نیز، رای نخواهد داد.
قرارداد جهانی مهاجرت امن، سیستماتیک و سازمان داده شده درماه ژوئیه (تیر-مرداد)ازسوی تمامی 193 عضو به جز آمریکا که سال پیش مخالفت خود را اعلام کرده بود، تایید شد.
دولت راستگرای مجارستان از آن زمان اعلام کرد در مراسمی که در ماه دسامبر (آذر-دی) در مغرب برگزار خواهد شد، سند نهایی را امضا نخواهد کرد. لهستان نیز تصمیم مشابهی را در دست بررسی دارد.
قرارداد مهاجرت امن، سیستماتیک و سازمان داده شده به طور جامع تمامی ابعاد مهاجرت بین المللی را در برمی گیرد .این پیمان به تمامی ابعاد این نوع از مهاجرت از جمله بعد انسان دوستانه، حقوق بشری و مانند آن رسیدگی می کند، کمک شایانی به روند اداره جهانی و هماهنگی ها در حوزه مهاجرت بین الملل کرده، چهارچوبی برای همکاری بین المللی جامع در مورد مهاجرت به وجود می آورد و طیفی از تعهدات قابل اجرا، ابزار برای اجرای آن ها و چهارچوبی برای پیگیری و بازبینی تمامی ابعاد مهاجرت بین الملل، به کشورهای عضو ارائه می دهد.
اروپام**9418**1485

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي اتريش پيمان مهاجرتي رويترز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۳۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیکاری ۸۰ درصدی خبرنگاران زن در افغانستان

بخش زنان سازمان ملل در افغانستان امروز در شبکه ایکس نوشته است: «در روز جهانی آزادی مطبوعات و هر روز، ما به حمایت از طرح‌های رسانه‌ای و زنان روزنامه‌نگار که برای پیشبرد حقوق زنان تلاش می‌کنند، ادامه می‌دهیم.»

بخش زنان سازمان ملل در روز جهانی آزادی مطبوعات گفته است که ۸۰ درصد از زنان خبرنگار در افغانستان به دلیل محدودیت‌ها مجبور شده‌اند از کار دست بکشند.

این درحالیست که مرکز خبرنگاران افغانستان هم‌چنین اعلام کرده است در یک سال اخیر ۱۳۶ رویداد نقض آزادی رسانه‌ها و خبرنگاران را ثبت کرده که شامل ۷۳ مورد تهدید و ۶۴ مورد بازداشت خبرنگاران‌ می‌شود.

قابل ذکر است که امروز ۱۴ ثور مصادف با روز جهانی آزادی مطبوعات است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • یک دستیار دیگر گل‎محمدی هم آمد
  • بیکاری ۸۰ درصدی خبرنگاران زن در افغانستان
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان