Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس پارلمان اروپا گفت: اتحاديه اروپا بايد سياستي قوي در زمينه مساله مهاجرت در پيش بگيرد.
به گفته آنتونيو تاجاني Antonio Tajani ، بدون ورود قدرتمندانه اروپا و بدون داشتن يک ديپلماسي اقتصادي نمي توان به نتايج خوبي در رابطه با مهاجرت رسيد. در همين حال صدراعظم اتريش اعلام کرد، بايد پناهجويان را پشت مرزهاي خارجي اتحاديه اروپا متوقف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سباستين کورتس، مساله مهاجرت در صورت استقرار پناهجويان در پشت مرزهاي خارجي اتحاديه اروپا قابل حل است.
وجود دو قطب متفاوت در زمينه مهاجرت دراروپا
اظهارات اين دو مقام مهم اروپايي در باره مهاجرت نشان دهنده اهميت اين مساله و نيز وجود دو قطب متفاوت در اين زمينه دراروپا است.
ازيک سو مقامات ارشد اتحاديه اروپا از جمله رئيس پارلمان اروپا در برخورد با مساله مهاجرت خواهان برخورد از موضع قدرت با آن به ويژه در زمينه مهاجران غير قانوني آفريقايي هستند.
مهاجراني که به گفته "تاجاني" به دلايلي مانند تغييرات آب و هوايي،تروريسم، فقر وجنگ هاي داخلي رهسپار اروپا مي شوند و با توجه به افزايش قابل توجه جمعيت آفريقا در آينده در مقياس ميليوني به اروپا روي خواهند آورد. اما در سمت ديگر کشورهايي مانند اتريش قرار دارند که اساسا خواهان حل و فصل مساله مهاجرت از طريق ممانعت از ورود مهاجران به اروپا هستند.
با روي کار آمدن دولت ائتلافي جديد اتريش مرکب از دو حزب راست گراي ميانه "مردم"و راست گراي افراطي "آزادي"، سباستين کورتس صدراعظم جديد اتريش، موضعي راديکال در باره مهاجران و پناهجويان گرفت.
اين چرخش موضع ،موجب تقويت موضع کشورهاي شرق اروپا شد که مخالفت جدي با سياستهاي اتحاديه اروپا در باره سهميه بندي پناهجويان دارند.
ازديدگاه اين کشورها که اکنون اتريش نيز به آنها افزوده شده است و از حمايت دونالد توسک رئيس شوراي اروپا نيز برخوردارند، برنامه سهميه بندي پناهجويان در اروپا برنامه اي موثر و کارساز نبوده است.
سياستهاي تند و محکم اتحاديه اروپا در قبال مهاجران
اوليور انگلي Oliver Angley کارشناس سياسي آلماني درباره دليل سياست سختگيرانه کشورهاي اروپايي عليه پناهجويان مي گويد:"حکومت ها از راي دهندگان شان ترس دارند."
برنامه سهميه بندي پناهجويان براي تقسيم 160 هزارمهاجر و پناهجو درسراسراتحاديه اروپا ، در سال 2015 مورد توافق اکثريت رهبران کشورهاي اتحاديه اروپا قرار گرفت وهدف ازآن کمک به کشورهاي اصلي پذيرنده پناهجويان مانند يونان و ايتاليا بود اما با امتناع برخي کشورهاازپذيرش پناهجويان باعدم موفقيت مواجه شده است.
به گفته مارتين پلويم Martin Pluim کارشناس سياسي، بحران پناهجويان، بيش و پيش از آنکه بحران ورود تعداد زيادي از آوارگان به خاک اروپا باشد، بحران مديريت و سياست‌گذاري اروپايي است.
با توجه به ادامه بحران پناهجويان آنچه که اکنون با آن مواجه هستيم ، ناهماهنگي و در بسياري موارد امتناع کشورهايي است که خود در بروز نا آرامي هايي که منجر به بروز پديده مهاجران غير قانوني و پناهجويان شده است دخيل بوده اند.
آنهايي که در اين ميان قرباني مي شوند مهاجران غير قانوني و پناهجويان هستند که در وضعيتي بلاتکليف به سر مي برند.
با توجه به بروزدو دستگي بين اعضاي اتحاديه اروپا در باره چگونگي مواجهه با مساله پناهجويان ،اين مساله موجب وخامت روز افزون وضعيت آنها خواهد شد.
137/110
نويسنده: سيدرضا ميرطاهر

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۲۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان

اتحادیه اروپا اعلام کرد این اتحادیه و آژانس انکشاف و همکاری سوئیس 20 میلیون یورو را برای توانمندسازی جوامع محلی و کاهش اثرات منفی تغییرات آب و هوایی به افغانستان کمک می کند.

در این اعلامیه آمده است ۱۵ میلیون یورو این کمک‌ها‏ از سوی اتحادیه اروپا و ۵ میلیون دیگر آن از سوی آژانس انکشاف و همکاری سوئیس در اختیار نهاد افغان‌اید و شرکایش قرار خواهد گرفت.

اتحادیه اروپا همچنین افزوده است این کمک‌ها به افراد آسیب دیده در چهار ولایت افغانستان اختصاص یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • ده‌روسی: از سری آ و لیگ اروپا دست نمی‌کشیم!
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • قرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجران
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • اختصاص کمک یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به لبنان برای مهار موج مهاجران
  • کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان