Web Analytics Made Easy - Statcounter

وین - ایرنا - 'سباستین کورتس' صدر اعظم اتریش روز سه شنبه میزبان 'ویکتور اوربان' نخست وزیر مجارستان بود و دو طرف بر لزوم مقابله با مهاجرت غیرقانونی برای تضمین امنیت در اروپا تاکید کردند.

به گزارش ایرنا، کورتس بار دیگر در موضعی حمایتی نسبت به مواضع مجارستان گفت که برنامه اتحادیه اروپا برای توزیع مجدد مهاجران در سطح اروپا جوابگو نیست و خواستار ایجاد سامانه جدیدی در خصوص اعطای پناهندگی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در عین حال تاکید کرد که اتریش برای کاهش تنشها بین شرق و غرب اروپا در موضوع پناهجویان تلاش میکند.
صدر اعظم 31 ساله اتریش افزود: باید برای تضمین امنیت در اروپا مهاجرت غیرقانونی را متوقف کنیم و من خوشحالم که در سالهای اخیر در بسیاری از کشورهای اروپایی طرز تفکر در این زمینه تغییر کرده است.
اوربان نخست وزیر مجارستان نیز با بیان اینکه 'مهاجرت بزرگترین خطر امروز برای آینده اروپای مرکزی است' ، افزود: وقتی میگویم باید از آینده محافظت کنیم منظورم این است که فرهنگی داریم، فرهنگ مسیحی و سبک زندگی داریم و میخواهیم از این سبک زندگی محافظت کنیم.
سران اتریش و مجارستان خواستار تقویت محافظت از مرزهای خارجی اتحادیه اروپا شدند اما در عین حال گمانه زنی های اخیر درباره احتمال پیوستن کشور اتریش به گروه کشورهای 'ویزگراد' را تکذیب کردند.
کورتس گفت: هدف بزرگ اتریش این است که در این زمینه ایجاد کننده پل بین کشورهای ویزگراد و کشورهای غرب اروپا باشیم.
اکثر رهبران اتحادیه اروپا در سال 2015 بر سر برنامه توزیع مجدد مهاجران در اروپا به توافق رسیدند و هدف از آن تقسیم حدود 160هزار مهاجر در بین کل کشورهای اتحادیه اروپا بود تا از این طریق به کشورهای مرزی اتحادیه مانند ایتالیا و یونان کمک شود. اما تا پایان سال 2017 تنها حدود 32 هزار مهاجر مطابق این برنامه جابجا شده اند. کورتس وزیر امور خارجه سابق اتریش یکی از منتقدان جدی تصمیم مرکل در سال 2015 برای گشودن مرزهای آلمان به روی مهاجران بود. آن اقدام مرکل منجر به ورود حدود 900 هزار مهاجر به آلمان در آن سال شد هر چند این تعداد پس از آن رو به کاهش بوده است.
کشورهای عضو گروه موسوم به ویزگراد شامل مجارستان، لهستان، اسلواکی و جمهوری چک، مکررا با سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا در خصوص موضوع مهاجران دچار مناقشه شده اند. اوربان نخست وزیر مجارستان بطور خاص در این خصوص با صراحت مواضع خود را در مخالفت با اتحادیه اروپا بیان کرده است.
نخست وزیر مجارستان همچنین در مناقشه حقوقی اخیر بین اتحادیه اروپا و لهستان در خصوص تغییرات قوانین قضایی، تاکید کرده که کشورش مانعی غیر قابل عبور برابر تلاش اتحادیه اروپا برای فعالسازی ماده 7 معاهده اتحادیه و مجازات کشور لهستان ایجاد خواهد کرد و گفت: حمله به لهستان به معنی حمله به کل اروپای مرکزی است.
اروپام**1078** 1379خبرنگار: بابک جعفری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۱۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود


به گزارش تابناک به نقل از نشریه "دی سایت"، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در سخنانی تاکید کرد که گسترش اتحادیه اروپا توسط 10 کشور در 20 سال پیش، برای کل اتحادیه اروپا مزایایی به همراه داشت.

این مقام آلمانی در جریان بازدید از شهرهای دوقلوی فرانکفورت (اودر) و اسلوبیسه گفت که این الحاق کل این تشکل را قوی تر و مهمتر از همه امن تر کرده است. او همراه با همتای لهستانی خود رادوسلاو سیکورسکی در این مناطق سخنانی را ایراد کرد.

وی به مناسبت سالگرد الحاق این کشورها به اتحادیه اروپا در حدود 20 سال پیش گفت: این یک "لحظه باورنکردنی" 20 سال پیش بود که "ما به عنوان کشورها، به عنوان جوامع، به عنوان اروپا قدرت یافتیم تا بر تقسیم اروپا غلبه کنیم و هم زمان سرانجام به جامعه صلح و آزادی تبدیل شدیم."

در 1 می 2004، کشورهای بلوک شرق سابق استونی، لتونی، لیتوانی، اسلوونی، اسلواکی، جمهوری چک، مجارستان و لهستان و همچنین مالت و قبرس به اتحادیه اروپا پیوستند. این بزرگترین گسترش در تاریخ اتحادیه اروپا بود.

بائربوک ادامه داد: ما امروز تجربه می کنیم که به عنوان یک اتحادیه مشترک اروپایی در حال حاضر، قوی تر هستیم. در اینجا تنها مسئله ارقام تجاری مطرح نیست.

وی افزود: این را می توان به عنوان مثال در اتصالات اتوبوس برون مرزی، همکاری پلیس و گمرک یا در بسیاری از روابط بین مردم در سراسر مرز مشاهده کرد. ارزش افزوده ای که اروپا هر روز برای مردم به ارمغان می آورد، به ویژه در منطقه مرزی آلمان و لهستان آشکار است.

بائربوک همچنین با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین در خاک اروپا، خواستار اصلاح سیاست امنیتی در اتحادیه اروپا شد. وزیر امور خارجه آلمان در این باره گفت: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود. ما دیگر نمی توانیم مناطق خاکستری در اروپا را بپذیریم.

وزیر امور خارجه آلمان گفت: اتحادیه اروپا باید اصلاح شود تا از نظر سیاست امنیتی قوی تر شود و واقعاً یک صدا صحبت کند. علاوه بر این، کشورهایی که می‌خواهند بخشی از این اتحادیه آزادی و صلح شوند باید در اتحادیه اروپا پذیرفته شوند. در پایان، موضوع با اهمیت برای میلیون ها اروپایی دفاع از صلح و امنیت است.

وی تاکید کرد: گسترش به سمت شرق به طور مکرر مستلزم شجاعت مسئولین سیاست و شهروندان برای برداشتن گامی جدید بود. بائربوک گفت: ما معتقدیم که امروز دوباره به این مسئولیت شجاعانه نیاز داریم تا اتحادیه اقتصادی و تجاری مشترک خود را به یک اتحادیه امنیتی تبدیل کنیم. آنچه اهمیت ویژه ای دارد همکاری آلمان و لهستان است.

دیگر خبرها

  • فاشیسم با یک سلاح جدید بازگشته است: نظریه توطئه!
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • قرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجران
  • مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود