Web Analytics Made Easy - Statcounter

وین - ایرنا - سباستین کورتز رهبر حزب 'مردم' و پیروز انتخابات پارلمانی اتریش در گفتگویی با اشپیگل از سختگیری بیشتر در برخورد با موضوع مهاجرت خبر داد و تاکید کرد: ما این مشکل را از طریق توزیع افراد در سطح اروپا حل نخواهیم کرد.

به گزارش روز شنبه ایرنا، نشریه اشپیگل آلمان در مصاحبه ای با کورتز از او درباره موضوعات مختلفی از جمله تحول سیاسی در اتریش و همچنین موضوع مهاجرت سوالاتی مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


* اشپیگل: در انتخابات 15 اکتبر (23 مهر) اتریش، حزب راست میانه شما (حزب مردم اتریش) و حزب راستگرای پوپولیست 'آزادی' در مجموع 60 درصد آرا را کسب کردید که این بیشترین میزان رای احزاب راستگرا از زمان جنگ جهانی دوم است ؛ شما چگونه این چرخش به راست را توضیح می دهید؟
- کورتز: حزب مردم و حزب سوسیال دموکرات (چپ میانه) نیز در مجموع 60 درصد را کسب کردند اما روشن است که حمایت از حزب آزادی افزایش یافته و معنایش این است که تعداد بیشتری از مردم جذب برنامه این حزب شده اند. ما به عنوان یک حزب فراگیر برنامه خودمان را از جامعه می گیریم. زمانی که من در ماه می (اردیبهشت) رهبری حزب را به دست گرفتم، تصمیم گرفتیم که یک جنبش فراگیر ایجاد کنیم. ما در ماههای اخیر 200 هزار حامی جدید پیدا کردیم و این در کشوری کوچک با 9 میلیون نفر جمعیت قابل توجه است.
* اشپیگل: آیا می خواهید بگویید که ایده چرخش به راست نادرست است ؟
- کورتز: نمی خواهم ایده های اشپیگل را بدنام کنم اما نتایج انتخابات ابهامی ندارد. حزب مردم برنده شد. احزاب دیگر غیر از حزب سوسیال دموکرات فقط دو بار در 50 سال گذشته برنده شده اند. ما آرای زیادی را از کسانی گرفتیم که در گذشته به آلترناتیو سبزها رای می دادند.
* اشپیگل: آیا برنامه کاری شما تمایل بیشتری به سیاست های دست راستی ندارد ؟
- کورتز: برای مردم سختکوش اتریش بطور فزاینده ای دشوار می شود که دارایی هایی داشته باشند. ما مالیات بسیار بالایی می پردازیم. اختلاف بین پرداخت ناخالص و درآمد خالص بیش از هر کشور دیگری در جهان است. ما می خواهیم ساختارهای متصلب و انعطاف ناپذیر را کنار بگذاریم و یک دولت خدمت محور ایجاد کنیم. هزینه های بخش درمان از سال 1990 تا کنون سه برابر شده اما کیفیت خدمات بخصوص در وین پایین آمده است.
* اشپیگل: هدف شما ائتلاف با حزب راستگرا و پوپولیست آزادی است که بازتاب خوبی در جهان نخواهد داشت یا ائتلاف با سوسیال دموکراتها که بازتاب خوبی در داخل کشور اتریش نخواهد داشت؟
- کورتز: هدف من تشکیل یک دولت باثبات است که قدرت کافی برای ایجاد تغییر داشته باشد. همچنین اگر نتوانیم شریک ائتلافی پیدا کنیم، دولت اقلیت هم یکی از گزینه ها است اما این هدف نیست. بسیاری از تصمیمات در اتریش نیازمند اکثریت دو سومی است و این کار مستلزم همراه کردن احزابی مانند (حزب لیبرال) 'نئوس' است.
* اشپیگل: آیا ائتلاف با حزب سوسیال دموکرات تحت رهبری فردی مانند 'هانس پیتر داسکوزیل' وزیر دفاع فعلی که در طیف محافظه کار حزب سوسیال دموکرات است یکی از گزینه خواهد بود؟
- کورتز: من و داسکوزیل همواره همکاری خوبی داشته ایم و به او احترام می گذارم.
* اشپیگل: مهاجرت یکی از موضوعات اصلی کارزار انتخاباتی شما بود. آیا پیروزی شما نشان می دهد که ربودن باد از بادبان احزاب راست افراطی امکان پذیر است؟
- کورتز: سیاستمداران باید کاری را انجام دهند که اعتقاد دارند درست است نه اینکه استراتژی هایی را دنبال کنند که فکر می کنند برایشان رای می آورد. از زمان آغاز بحران آوارگان، من یک موضع روشن و پایدار در برخورد با مهاجرت غیرقانونی داشته ام و اگر مایل باشید می توانید آن را موضع سختگیرانه بنامید. اگر نتوانیم در کشوری مانند اتریش موضوع مهاجرت را کنترل کنیم، با این خطر رو به رو می شویم که نظم عمومی و امنیت را به خطر اندازیم. فقط مشکل سوریه و عراق نیست بلکه صحبت از میلیونها نفری در آفریقا است که اگر فکر کنند درها باز است راهی می شوند.
* اشپیگل: هانس کریستین اشتراخه رهبر حزب آزادی می گوید که نزدیک به 60 درصد از مردم اتریش به برنامه آنها رای داده اند و شما را متهم کرده اند که سیاستهای پیشنهادی شما شبیه آنها بوده است.
- کورتز : این حرف اشتراخه که می گوید همپوشانی ها و مشابهت هایی در برنامه ها بوده درست است. اما در موضوعات دیگر نیز با احزاب دیگر همپوشانی داریم و این چیز خوبی است در غیر این صورت چگونه می توانیم در سیاست با هم کار کنیم. من مایل به دیدن همپوشانی بیشتر در سطح اروپا هستم.
* اشپیگل: شما به لحاظ سن و سال بعضی اوقات با امانوئل مکرون در فرانسه مقایسه شده اید اما او به شدت با حزب جبهه ملی فرانسه که معادل حزب آزادی اتریش است مخالف بود اما شما ائتلاف با حزب آزادی را مد نظر دارید؛ کدام راهبرد درست است؟
- کورتز: مکرون اراده ای برای ایجاد تغییرات برای بهتر شدن در اروپا دارد که من به عنوان یک شهروند اروپایی و یک سیاستمدار اتریشی از این موضوع خوشحال هستم و هر کاری بتوانم برای حمایت از او و دیگرانی که خواستار تغییر و تقویت اتحادیه اروپا هستند خواهم کرد. در مورد برخورد او با مارین لوپن (رهبر جبهه ملی فرانسه)، نظام های سیاسی ما قابل مقایسه نیست. در اتریش ، قوی ترین حزب باید شریکان ائتلافی پیدا کند. برای من دو شریک احتمالی وجود دارد و همچنین ممکن است که حزب سوسیال دموکرات بخواهد از طریق ائتلاف با حزب آزادی علیه حزب پیروز انتخابات، در قدرت باقی بماند.
کورتز در ادامه این مصاحبه در واکنش به ذکر جزئیاتی از گذشته هانس کریستین اشتراخه رهبر حزب آزادی و این سوال که آیا می خواهید با حزبی ائتلاف کنید که آشکارا بیگانه ستیز است؟ گفت: تصمیم با من است که با چه کسی ائتلاف کنم و من از مسئولیت آگاه هستم و تلاش خودم را برای تشکیل یک دولت باثبات خواهم کرد. قطعا خط قرمزهایی دارم اما قرار نیست مذاکرات ائتلافی خودم را از طریق مجله اشپیگل آغاز کنم و لازم است که با شریکان خودم رابطه ای بر اساس اعتماد ایجاد کنم. اگر از طریق رسانه ها فهرستی از خواسته ها را بیان کنم موفق به این کار نخواهم شد.
* اشپیگل: به نظر شما کدام تصمیم در پایان دادن به بحران آوارگان در سال 2016 موثرتر بود؛ بستن مسیر بالکان اقدامی که شما طراح آن بودید یا توافق اتحادیه اروپا با ترکیه که آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان حامی آن بود؟
- کورتز: هر دو اقدام منطقی و موثر بود. هر اقدامی که برای توقف مهاجرت غیرقانونی و ارائه کمک به کشورهای مبداء انجام دهیم درست است. در ماههای اخیر اوضاع در سطح اروپا در مسیر خوبی حرکت کرده است. ایتالیا سیاست خود را بطور کامل تغییر داده اما این اشتباه مرگباری است که گمان کنیم مساله مهاجرت حل شده است.
* اشپیگل: از نظر شما چه اقداماتی باید انجام داد؟
- کورتز : ما در سطح اروپا باید برای توقف مهاجرت به شدت تلاش کنیم. 'فرانتکس' (آژانس کنترل مرزی اروپا) نیازمند یک دستور کار و اختیارات جدید است. باید یک سیاست مشترک برای محافظت از مرزهای خارجی داشته باشیم که ایتالیا و یونان مجبور نباشند به تنهایی اقدام کنند. ما در اتریش آماده ایم که با پلیس و ارتش سهم خود را اجرا کنیم.
* اشپیگل: در جریان انتخابات از بستن مسیر مدیترانه صحبت کردید این کار چگونه انجام می شود؟
- کورتز: ما باید این مساله را روشن کنیم که هر کسی که بخواهد غیرقانونی وارد اروپا شود در اینجا به او پناهندگی داده نخواهد شد. ما باید افراد را در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا نجات دهیم اما سپس آنان را به کشورهای ترانزیت یا مبداء باز گردانیم. در ابتدا باید با گارد ساحلی لیبی همکاری را بیشتر کنیم تا قایق ها اصلا نتوانند راهی شوند. افرادی که با قایق راهی شده اند نباید به خاک ایتالیا منتقل شوند و اگر امکان بازگرداندن به مبدا وجود نداشته باشد باید به مراکز امنی منتقل شوند اما نباید قول زندگی بهتر در اروپا به آنان داده شود. اگر چنین قولی بدهیم در این صورت افراد بیشتری تلاش می کنند که به اینجا بیایند.
* اشپیگل: آیا با کشورهای شرق اروپا درباره مساله مهاجرت اشتراک مساعی می کنید ؟
- کورتز: من خوشحال می شوم از اینکه هر کشوری در اتحادیه اروپا موضعی مشابه من درمورد مهاجرت داشته باشد. الان کشورهای زیادی هستند و هر ماه کشورهای دیگری به ما می پیوندند و ما مشکل مهاجرت را با توزیع افراد در سطح اروپا حل نخواهیم کرد.
* اشپیگل : شما نقش خودتان را در روابط با مجارستان و جمهوری چک چگونه می بینید؟
- کورتز: اتریش می تواند پلی بین شرق و غرب اروپا باشد. این مساله از لحاظ اقتصادی همواره بسیار سودمند بوده و اعتقاد دارم که از لحاظ سیاسی هم می توانیم این نقش را داشته باشیم. ما تمایل داریم که اتحادیه اروپا بیشتر حالت تکمیلی و همکاری داشته باشد و در مسائلی که دولتهای ملی می توانند تصمیمات بهتری بگیرند، اتحادیه اروپا پشت سر دولتها باشد.
* اشپیگل: معنای دقیق این حرف چیست؟
- کورتز: ما نیازمند همکاری نزدیکتر در زمینه سیاست خارجی و دفاعی هستیم. کشورهای بزرگتر عضو اتحادیه اروپا همواره به اندازه ما علاقه ندارند اما ما علاقمند هستیم. ما نیازی به داشتن یک اتحادیه اجتماعی نداریم من اعتقادی به این مساله ندارم. این چگونه می تواند کار کند آیا استانداردهای اجتماعی اتریش باید تا سطح رومانی تنزل یابد یا اینکه حداقل دستمزد 850 یورویی در اتریش در کشور رومانی اجرا شود که در آنجا بالاتر از میانگین درآمد است؟ ما همواره نیازمند مقررات بیشتر در اروپا نیستیم بلکه مقررات موجود از ماستریخت تا دوبلین محترم باشند.
* اشپیگل: آیا در بروکسل با اصلاحات پیشنهادی مکرون مخالفت خواهید کرد؟
- کورتز: من بسیاری از ایده های او را دوست دارم بخصوص حرفهایی که درباره مهاجرت و امنیت مطرح می کند. تا جایی که به سیاست بودجه ای مربوط است ما به آلمان نزدیک تر هستیم. من با ولفگانگ شوبل موافق هستم. همچنین درباره مسائلی نیز با فرانسه و آلمان موافق نیستم و این هم هیچ اشکالی ندارد.
اروپام**1078**
مترجم: بابک جعفری**ناشر: فریبا مدنی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۰۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل ۵۰ ساله مردم جزیره قشم در سفر اژه‌ای به هرمزگان

مشکل ۵۰ ساله اسناد مالکیت مردم قشم در سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان رفع شد و اهالی قشم سندهای مالکیت زمین‌های خود را پس از سال‌ها چشم انتظاری از دست حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای دریافت کردند.

به گزارش مشرق و به نقل از روابط عمومی دادگستری هرمزگان، طی مراسمی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه اسناد مالکیت صدها نفر از مردم قشم پس از حدود ۵۰ سال به آن ها داده شد.

از حدود پنجاه سال پیش صدور اسنادی موسوم به رفسنجان سبب شده بود دعاوی حقوقی متعددی در جزیره قشم ایجاد شود و افراد حقیقی متعددی مدعی مالکیت بر زمین های مردم و اهالی این جزیره و حتی ساختمان های دولتی شوند.

اما هم اکنون با سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان داد اهالی قشم پس از بیش از پنجاه سال ستانده شد و ساکنان این جزیره در آب های نیلگون خلیج فارس، سندهای مالکیت خود را از دستان حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای دریافت کردند.

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان در این خصوص، اظهار داشت: چالش اسناد رفسنجان یکی از مشکلات مهم در جزیره قشم بود که بر اساس آن از حدود ۵۰ سال قبل هفت هزار و ۱۴۲ فقره سند موسوم به اسناد رفسنجان بدون تعیین محدود دقیق تحویل افراد شده بود که این موضوع هم مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده و هم موانعی را در پیشبرد عمران و آبادانی این جزیره ایجاد کرده بود.

وی تصریح کرد: متأسفانه محدوده اسناد موسوم به رفسنجان تعریف نشده بود و به همین دلیل طی سالیان متمادی تعارضات متعددی به وجود آمده و پرونده‌های زیادی تشکیل شده بود که این موضوع موجب کاهش ثبات مالکیت در جزیره قشم شده بود.

رئیس کل دادگستری هرمزگان افزود: بر این اساس، دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک، دستگاه‌های اجرایی متولی و منطقه آزاد قشم به موضوع تعیین تکلیف اسناد رفسنجان جزیره قشم ورود کرد و خوشبختانه به یُمن سفر پر خیر و برکت ریاست قوه قضاییه شاهد گره گشایی از این مشکل ۵۰ ساله مردم قشم و تحویل اسناد اهالی این جزیره توسط حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای هستیم.

وی خاطرنشان کرد: پیش از این با ورود دستگاه قضایی، منطقه آزاد و دستگاه‌های اجرایی به این موضوع، بودجه‌های لازم در این رابطه پیش بینی شده است و به موازات آن، تعدادی از شرکت‌های خصوصی پای کار آمدند و عملیات نقشه‌برداری و تعیین محدوده دقیق اراضی موضوع این اسناد نیز انجام شد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان یادآور شد: مردم قشم پیش از این به دلیل مشخص نبودن تعداد و محدوده اسناد موسوم به رفسنجان دچار مشکلات زیادی بودند و صاحبان آن‌ها به دلیل همین مشکلات نمی‌توانستند از اسناد و زمین ها استفاده کنند که با پیگیری موضوع توسط دستگاه قضایی، تعداد و محدوده دقیق این اسناد مشخص شد.

وی تأکید کرد: خوشبختانه با سفر ریاست قوه قضاییه به استان هرمزگان و تعیین تکلیف اسناد رفسنجان علاوه بر اینکه یک چالش مهم حقوقی از پیش روی مردم قشم برداشته شد، این موضوع موجب افزایش ثبات مالکیت در این جزیره نیز شد و با ایجاد ارزش افزوده، منافع متعددی برای مالکان این اسناد به همراه داشت.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با تأکید بر اینکه با تعیین تکلیف اسناد رفسنجان از لحاظ مساحت و مختصات هیچ تغییری در این اسناد ایجاد نشده است، اظهار داشت: با این اقدام ضمن تعیین محدوده اراضی بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای به همان میزانی که در اسناد موسوم به رفسنجان قید شده است، اسناد تک برگ برای مردم صادر شد.

دیگر خبرها

  • حماس: از خواسته‌های سه گانه خود کوتاه نخواهیم آمد
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • سفر رهبر شیعیان کشور مالی به قم (+ عکس)
  • طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است
  • قرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجران
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • حل مشکل ۵۰ ساله مردم جزیره قشم در سفر اژه‌ای به هرمزگان
  • رفع مشکل هفت هزار و ۱۴۲ سند موسوم به سند رفسنجان در قشم
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی